Zakończenie produkcji Octavii II Tour
Zwiń
X
-
Re: Zakończenie produkcji Octavii II Tour
Trochę to dziwne, bo dobry handlowiec nigdy nie wycofuje ze swej oferty towaru, który tak dobrze się sprzedaje. Jeśli ktoś uważa, że w ten sposób to VW będzie numerem 1 w Polsce, to się myli. Daleko nam do zamożności Niemców.Zamieszczone przez OctavianosProducent poinformował, że w 22 tygodniu kończy produkcję Octavii II Tour. Szkoda, że tak szybko, ale pewnie VW położył na tym "łapę"... Podejrzewam, że jeszcze tylko w tym tygodniu będzie można zamawiać Toury, bo teraz wchodzą właśnie na ten tydzień :shock:Pozdrawiam
Komentarz
-
-
rok i jeden miesiac.Zamieszczone przez pandzikCoś koło 1,5 roku.
we wrzesniu jak zamawialem f2 nie bylo jeszcze turek 2 , wciskali mi turki jedyki w skorze
a przed odbiorem mojej fabki w listopadzie turki 2 juz byly
[ Dodano: Sro 30 Lis, 11 11:56 ]
tylko ze w niemczech tez zaczyna skoda wygrywac , a helmuty zaczynaja kupowac skodyZamieszczone przez PolonDaleko nam do zamożności Niemców.
Komentarz
-
-
Kicha, znowu albo używana O1, albo droższa FL. Szkoda. Chyba, że po choinkę coś pokażą - inna wersję budżetową.
Skoda pewnie by nie wycofała. Helmuty kazały.Zamieszczone przez PolonTrochę to dziwne, bo dobry handlowiec nigdy nie wycofuje ze swej oferty towaru
no cóż, bolesna prawda.Zamieszczone przez PolonJeśli ktoś uważa, że w ten sposób to VW będzie numerem 1 w Polsce, to się myli. Daleko nam do zamożności Niemców.pozdrawiam - Darek
Komentarz
-
-
Ja zamawiłem swojego Toura 15.10.10r. - to był pierwszy tydzień kiedy przyjmowali zamówienia - nie było jeszcze cennika w salonie wszystko się odbywało na wariata - w środę zobaczyłem wzmiankę gdzieś na onecie odnośnie Toura, a w sobotę pojechałem zamawiać - nawet sprzedawca był zaskoczony
Komentarz
-
-
Tylko mocno wyrośnietyZamieszczone przez pandzikKompakt to właśnie Octavia
poztym O III ma być już typowym autem klasy średniej.
Z tego co mi wiadomo to Felicja bedize zupełnie nowym modelem pozycjonowanym w klasie kompakt.Zamieszczone przez pandzikFelicja to będzie Fabia sedan
A Fabia II sedan jako Felicja faktycznie istnieje ale na runku Azjatyckim i ten model nie będzie oferowany w Europie. Na rynki Europy Felicja bedzie zupełnie innym autem ktry z azjatyckim bedzie łaczyć tylko ... nazwa.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
no nie wiem ... jak sie dorzuciło kilka elementów żeby nie był totalnym golasem to już O2 FL była blisko w zasięgu. Po za tym w FL rabacik można większy urwać niż z gołego TuraZamieszczone przez xtremesystemsbo tak naprawde turka zaburzala caly rynek volkswagenowi
bo teraz przedstawiciele zamiast fabkami w dieslu to turkami zaczeli jezdzic.
ogolnie fabki przestalo sie oplacac kupowac. niektorzy nawet rezygnowali z o2 FL na rzecz turki bo tanszaNie polecam ASO Warszawa Połczyńska 125.
Komentarz
-
-
Superb już w tej chwili jest mccno wyrośniętym średniakiem. Podejrzewam więc, że jego następca czyli Superb III będzie typowym przedstawicielem klasy wyższej sredniej.Zamieszczone przez WaltTo czym ma być Superb w taki razie?
W ten sosób skoda chce usystematyzować swoją ofertę która do tej pory wymykała się jednoznacznej klasyfikacji.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
No własnie się nad takim wariantem zastanawiałem, ale niestety różnica wychodziła dość duża. Dlatego zostałem przy turku i czekam jak pies na kiełbasę :lol: Porównałem sobie doposażonego dość mocno turka do fl ambiente i wyszło mi o wiele za dużo. Koszt instalacji lpg w cenie turka daje sporo na plus. Jedyny minus to kolejka jak za czasów PRLu.Zamieszczone przez skohGdyby porównać toura z rabatami i dobrym wyposażeniem plus LPG w cenie z octavią FL z takim samym wyposażeniem (którego np. w mincie nie było nawet za dopłatą więc trzeba celować wyżej) i z takim samym silnikiem plus LPG to wg mnie różnica w cenie nadal byłaby niemała.była Fabia, była Octavia O2 FL, Octavia 2 Tour Kombi (i znowu w kolorze RossoBrunello)
Komentarz
-
ktoś musiał tak zadecydować, że już wychodzi, pewnie szykują linię na nowego Rapida.
Komentarz